OM MASSAGE

Thaimassage kan användas både för ditt allmänna välbefinnande och till att stärkta hälsan. Denna form av massage kan dämpa eller till och med avlägsna smärtor. Genom att befria kroppen och sinnet från stress och spänningar nås ett högre välbefinnande och en bättre vitalitet.

Du får förutsättningar att må mycket bättre än du någonsin kunde tro.

 

Du ligger på vår säng och åtsittande kläder avlägsnas. Thaimassage känns precis så underbart som det ser ut att vara. Det kan beskrivas som en form av passiv yoga.

Massören använder händer, tummar, underarmar, knän, armbågar och andra kroppsdelar för att sträcka ut och massera din kropp. 

Traditionell thailändsk medicin anser att god hälsa och frihet från smärtor är resultatet av ett obehindrat flöde av de vitala energiströmmarna genom kroppen. Detta fria flöde åstadkommer man genom massage och utan att behöva använda läkemedel. Bearbetningen mjuknar upp muskler och leder vilket oftast är ortsaken till smärtor och stelhet. Varje muskel och led får ta del av behandlingen som har målet att skapa ett tillstånd av inre frid. Processen är mycket omsorgsfull och följer metodiskt ett väl beprövat koncept.